Chokoladkage
Der kan evt. tilsættes valnødder og/eller pyntes med glasur...prøv dig frem.
Denne opskrift er også rigtig god til muffins, her skal du huske at de ikke skal være i ovnen så længe.
Lille bradepande | Stor bradepande. | |
Sukker | 360 g | 900 g |
Æg | 4 | 10 |
Vaniljesukker | 4 tsk. | 10 tsk. |
Mel | 130 g | 325 g |
Kakao | 60 g | 150 g |
Margarine | 200 g | 500 g |
- Margarine smeltes ved svag varme.
- Sukker, æg og vaniljesukker piskes sammen.
- Mel og kakao tilsættes gennem en si.
- Den smeltede margarine tilsættes.
- Hældes i smurt og sukkerdrysset bageform
- Bages ved 200° i 20 min, midt i ovnen.
- Efter afkøling, kommes der glasur på.
(8-10 personer)
Kan opbevares i køleskab 8-10 dage.
300 g | mayonnaise |
2 tsk. | Karry |
½ tsk. | gurkemeje |
¼ tsk | Salt |
½ dl. | Fløde |
¾ dl. | Suppehorn |
150 g | Champignon |
2 | Æg |
2 spsk. | Syltet asier eller agurk |
- Æg skal være hårdkogte, og suppehorn koges efter anvisning på pakke.
- Mayonnaisen røres med karry, gurkemeje, salt og fløde.
Champignon og æg hakkes fint, asier skæres i små terninger. - De findelte ingredienser blandes med karry-mayonnaisen og smages til med karry og salt.
Opskrifter fra andre steder: