torsdag den 5. august 2010

Nye sider

Så har jeg været i gang med at opsætte min blog med nye sider. så klik i toppen for at finde links til give away´s og en masse gode DIY hos andre bloggere.

god fornøjelse :-)

onsdag den 4. august 2010

En hyggelig regnvejrs dag


Selv om vejret ikke er med os i dag, så har det været en god dag.

Vi har haft besøg af min kærestes moster som vi ellers ikke har set et stykke tid og det var rigtig hyggeligt.

Første dag tilbage på sy værkstedet efter ferien var rigtig hyggelig. Vi var ikke mange men alligevel blev der både syet, klippet, snakket og presset.
Jeg begyndte på en ny pung i bommulds lærred i skønne farver fra Stof & Stil hvor jeg var ude i juli og finde lidt gode sager. Mønsteret til pungen er fra en bog jeg lånte på biblioteket, men jeg kan selvfølgelig hverken huske titel eller forfatter.
Jeg er meget tilfreds med det foreløbige resultat, især den effekt det maskinbroderede mønster giver til farverne og glæder mig til at få syet den færdig på fredag.

Knapperne på billedet lavede jeg før ferien men fik dem først med hjem i går. Jeg er rigtig glad for dem og glæder mig til at bruge dem i forskellige projekter f.eks. brocher, armbånd, halskæder m.v.

Jeg har leget lidt med PhotoScape og nogle af mine billeder som du også kan finde på min Flickr profil og her kan du se nogle af resultaterne.


Cykler i Århus

Egå lystbådhavn

Ellers vil jeg slutte dette indlæg af med at sige tak til mine nu 12 faste læsere for at i vil følger med i hvad der sker på min blog. Det gør mig glad og giver mig motivation til at fortsætte.

mange smil og hilsner herfra