Opskrifter


Chokoladkage


Der kan evt. tilsættes valnødder og/eller pyntes med glasur...prøv dig frem.
Denne opskrift er også rigtig god til muffins, her skal du huske at de ikke skal være i ovnen så længe.

Lille bradepande Stor bradepande.
Sukker 360 g 900 g
Æg 4 10
Vaniljesukker 4 tsk. 10 tsk.
Mel 130 g 325 g
Kakao  60 g 150 g
Margarine 200 g 500 g

  • Margarine smeltes ved svag varme.
  • Sukker, æg og vaniljesukker piskes sammen.
  • Mel og kakao tilsættes gennem en si.
  • Den smeltede margarine tilsættes.
  • Hældes i smurt og sukkerdrysset bageform
  • Bages ved 200° i 20 min, midt i ovnen.
  • Efter afkøling, kommes der glasur på.














Min fars karrysalat
(8-10 personer) 
Kan opbevares i køleskab 8-10 dage.

300 g
mayonnaise
2 tsk.
Karry
½ tsk.
gurkemeje
¼ tsk
Salt
½ dl.
Fløde
¾ dl.
Suppehorn
150 g
Champignon
2
Æg
2 spsk.
Syltet asier eller agurk

  • Æg skal være hårdkogte, og suppehorn koges efter anvisning på pakke.
  • Mayonnaisen røres med karry, gurkemeje, salt og fløde.
    Champignon og æg hakkes fint, asier skæres i små terninger.
  • De findelte ingredienser blandes med karry-mayonnaisen og smages til med karry og salt.





Opskrifter fra andre steder:

Hendes verden: